Thursday, April 12, 2012

Lirik Lagu 'Biar Sampai Ke Bintang - Asmidar'



Biar Sampai Ke Bintang - Asmidar

Biar mimpi-mimpi kita
Jejak sampai ke bintang
Walau harus mengapai awan
Menongkah arus ini

Aku tahu bukan mudah
Tapi mimpi ini harus akur

Tiada gunung yang terlalu tinggi
Tiada laut yang terlalu luas
Tuk mereka memisahkan kita
Dari mimpi-mimpi kita ini

Jangan resah ini takdir
Tuhan mendengarnya
Tuk membawa mimpi-mimpi kita

Biar mimpi sampai ke bintang
Kerna kita semua tahu
Kerana ini impian
Setiap satu dari kita

Uoooo ... ooo .. oooo

Tiada gunung yang terlalu tinggi
Tiada laut yang terlalu luas
Tuk mereka memisahkan kita
Dari mimpi-mimpi kita ini

Jangan resah ini takdir
Tuhan mendengarnya
Untuk membawa mimpi-mimpi kita
Menuju ke bintang

Song by : Asmidar

* Vokal sedap .. rupa pun buleh tahan cantik ... ada pakej jugak si Asmidar ni ... memang dah dijangka dari awal lagi dia ni leh jadi juara ... rupanya Asmidar ni tersenarai dalam calon-calon protege Dato Sharifah Aini masa Mentor musim ke 5 dulu .. tapi dia tewas di tangan Shiha ... pada aku vokal Asmidar lagi power dari Shiha tu .. hehe .. ni pandangan aku leer ... marah pulak peminat Shiha nanti bila baca komen aku ni ... bukan aku tak suka Shiha .. Shiha pun vokal bagus .. suara lunak merdu ... sesuai la bawak lagu asli ... cuma Asmidar ni verstail .. macam-macam rentak lagu dia leh bawak .. harap dapat pergi lebih jauh lagi dalam industri muzik ni ... sokong Asmidar .. hehe

2 comments:

Anonymous said...

klu dia msk mentr lum tntu menang...at least msk vokal bkn sekadar rupa dpt jd juara..rezeki dia kt cni.

aznanie said...

salam ..
yer akak setuju ... rezeki dia bukan di mentor itu ... sekarang nih apa yer perkembangan terbaru Asmidar .. dah rakam lagu utk wat album ker????
Thanks sudi singgah blog akak dan komen di sini yer ..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...