Wednesday, May 30, 2012

Nur Aisyah Humairah Si Cilik Yang Comel ...

 Nur Aisyah Humairah ..

Geram betul tengok pic Nur Aisyah Humairah ni .. comel sangat .. kecik-kecik dah pandai bergaya .. si cilik ni dilantik sebagai duta tudung Little Haya untuk Butik Aysha Collection ... amboiii .. comey betul la dia bertudung cam tu ... kena jek dengan muka dia ... mata dia bulat .. bertambah cute .. aiiii .. geram betulll la .. hahaha .. sabo-sabo .. anak orang tuuuuu ...
Sebagai duta tudung Little Haya ni adik Nur Aisyah Humairah kenalah selalu bergaya dengan tudung-tudung dari Butik Aysha Collection ni .. dan bila pihak adik Nur Aisyah Humairah memberitahu yang adik ni akan mengekalkan pemakaian bertudung ni, aku jadi teruja sungguh ... alhamdulilah .. memang adik Nur Aisyah Humairah ni sangat somel bila bertudung cam ni .. kalau aku ada anak perempuan, memang aku cari tudung-tudung yang macam digayakan oleh adik Nur Aisyah Humairah ni .. berangan la saja .. hehe .. sebab anak aku hero-hero belaka ... hahaha ...
 Pic ni masa adik Nur Aisyah Humairah menjadi flower girl untuk majlis perkahwinan anak Nash Lefthanded ... adik Nur Aisyah Humairah di beri kepercayaan untuk menjadi ketua bagi kumpulan flower girl .. padahal dia baru berusia 3 tahun .. bayangkan dalam usia sebegitu muda sudah di beri kepercayaan untuk memikul tugas yang berat ... tapi adik Nur Aisyah Humairah mampu melakukan dengan baik .. syabas adik Nur Aisyah Humairah ... kalau anak aku tu .. bunga ke mana dia kemana .. asik nak mengekor mak dia jek kannn ... berbakat sungguh adik Nur Aisyah Humairah ni ...

Aku doakan adik Nur Aisyah Humairah ni akan terus cemerlang dalam apa jua bidang yang diceburinya ... yang penting nanti kalau dah bersekolah jangan abaikan pelajaran ... jangan cepat lupa diri ... hormat orang yang lebih tua dan jadilah idola yang dapat dicontohi oleh orang lain ... semoga berjaya adik Nur Aisyah Humairah yang cute dan comel sangat-sangat ... muaahhhhh ..

Sumber dari : BeautifulNara

3 comments:

Mr Swat said...

wahhh kecik2 dah jadi model

aznanie said...

salam Mr Swat ...
berbakat betul si cilik ni .. rupa punya buleh tahan comeii .. sure dah besar nanti cun melecun ni .. harap2 adik Nur Aisyah Humairah ni sampai besar mengenakan tudung .. jangan masa kecik jek bertudung .. dah besar nanti hilang tudungnya .. sama2 lah kita doakan yang terbaik untuk adik Nur Aisyah Humairah ..

ahsfantasy24 said...

hehehe.. comel sangat!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...