Tuesday, January 03, 2012

Gile Game Empires & Allies Kat Facebook

Haha .. sekarang tengah gile main game Empires & Allies kat facebook ... en.suami yang ajar main game ni .. ye la .. dia tengok aku asik pajak nama kat facebook tak wat apa-apa pun .. kalau ada geng baru la borak .. kalau tak de geng .. aku bedal main game FreeCell .. kalau tak pun main game Solitare ... hehe ..

En.suami yang buat kan tapak memula ... buat bangunan kerajaan .. buat ladang .. buat rumah .. buat senjata ... buat kilang kayu .. buat kilang minyak .. buat tempat pemprosesan bijih .. macam-macam lagi .. semua ni ada arahannya .. kita ikut jek arahan yang diberikan .. setiap kali kita berjaya ikut arahan yang diberi .. dapat ganjaran ... mudah jek main game ni .. hehe ..


Pertahanan negara ... mesti buat ni .. negara mesti ada pertahanan .. takut kena serang .. kita leh serang dia balik .. atau .. kita jadi jahat dengan menyerang empires orang lain .. hehe ..

Untuk buat senjata perang kena ada duit .. jadi kena ada sumber yang buleh buat duit .. contohnya .. buat ladang .. dah berhasil tanaman .. barulah leh menuai .. dapatlah duit .. dan .. dapat naik label .. hehe .. sumber duit yang lain adalah buat rumah untuk disewakan .. banyak kategori rumah .. ada rumah kecik .. rumah pondok .. even bangunan kerajaan pun menyumbangkan sumber duit jugak ...

Bila dah sedia .. baru leh berperang ... berperang untuk naik label atau berperang untuk membebaskan diri dari dijajah ... game ni memang untuk berperang .. main perang-perang kata anak-anak aku .. hehe ..

Sebenarnya, aku banyak menuai hasil jek .. en.suami yang banyak bantu buat pertahanan empires aku ni .. kalau kena jajah ke .. en.suami yang tolong hapuskan penjajah tu .. hehe .. bukan apa .. lum mahir lagi skill-skill berperang ni .. lagipun label rendah lagi .. tak de senjata yang power-power lagi .. huhu .. tapi serius .. best game ni .. aku suka bab menuai jek .. haha .. buat senjata .. buleh la .. tapi kalau perang .. lum bersedia ... hahaha ...

2 comments:

shizo neo said...

klo suke menuai je.. bek men farmville. ari2 ko bley menuai je.. haha..

rahman basri said...

Admin Tumpang Share...
Main Simple Games Dan Dapatkan Duit Sebenar Dalam Matawang Euro. Klik Sini Panduan Cara Main Game Ini Dan Full Support Dari Saya

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...