Monday, July 18, 2011

Lagu Tema 'Annissa' - Beribu sesalan (Ning Baizura, Shila Amzah, Jaclyn Victor)



Beribu Sesalan - Ning Baizura, Shila Amzah, Jaclyn Victor
Ku susuri malam ini
Yang tidak berbintang sunyi sepi
Juga rembulan dah menghilang
Dalam kelam ku sendiri

Ku mencari hembus bayu
Yang selalu berbisik madah rindu
Kini membisu dalam sayu
Tidak ku temu suaramu

Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu

Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini diiringi
Kisah janji dimungkiri lagi

Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu

Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini
Diiringi

Kisah janji
Dimungkiri
Dimungkiri

Sia-sia ku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu

Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu

Sia-siaku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu

Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu

Beribu sesalanku
* Best betul lagu ni ... lagu ni dimainkan setelah cite Annissa yang ditayangkan kat TV3 setiap selasa hingga khamis jam 10.00 malam tu dah abis 1 episod ... masa nama-nama naik tu la ... aku tak berapa follow sangat cite ni ... al maklum le ... busy .. hehe ... kalau ada masa jek tengok ... geram dengan si Farid tu ... penipu .. dah kahwin dengan Balkis tapi tak beritau Anna .. yang Balkis tu nama jek kawan baik Anna tapi curi suami kawan baik sendiri ... geram betul nengoknya ... yang si Shilla tu .. curi duit syarikat .. selamba jek masukkan dalam akaun peribadi dia ... kantoi pulak dengan si Balkis ... rahsia Balkis pulak Shilla dapat tahu .. masing-masing main ugut nak pecahkan rahsia masing-masing ... yang kesian si Anna la ... tak tau apa cite sebenarnya ... hmm .. tapi lagu ni memang best sesangat ... hehe ... 

2 comments:

Eiymah said...

Saya pun tengok cerita ni.Memang best tapi sakit hati.Huhuhu..geram dgn penipuan masing2.Dengar lagu ni saya pulak yg rasa sedih

aznanie said...

salam .. bile ek last episod cite ni? Memang geram kalau tengok cite ni .. masing-masing ada agenda tersendiri ... cuma sara jek yang baik ... tapi sakit la pulak .. dalam sakit-sakit tu kahwin pulak dengan kamal .. hehe .. kot dah tak sakit si Sara ni ... maklum le .. banyak skip-skip tengok cite ni ...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...